Computer- en netwerkbeveiliging

Één van de oorzaken van een stilvallend of slecht werkend systeem is de vervuiling door spam of een virus. Onze hosted spamfilters en virusscanners zijn altijd up-to-date.

Wij zetten de meest innovatieve technologieën en verschillende beveiligingslagen in om spam-berichten en virussen van bekende en onbekende bronnen nauwkeurig te elimineren. Optimale beveiliging voor uw werkplek verzorgen wij volgens het gelaagde principe. Dat wil zeggen wij plaatsen aan de grens van uw netwerk een Router met Content Filter en firewall. De volgende laag is virusscanners op de werkplek en daarbij niet te vergeten een goede datastructuur die wij aanleggen zodat ook uw bestanden alleen door bevoegde personen gebruikt kunnen worden.

Wij bieden maatwerk. Mocht er behoefte zijn aan aanvullende technieken of deeloplossingen, dan nemen wij de juiste maatregelen op beveiligingsniveau.

Meer weten over beveiliging op maat?
Aarzel niet en neem dan contact met ons op via 0187-769003. U kunt ons ook via het contactformulier benaderen.

Doe de ICT Scan!
Wilt u uw organisatie en de ICT onder de loep nemen? Met de ICT-scan brengen we de beheersbaarheid van de omgeving helder in kaart.
Wat brengen wij in beeld:

  • veiligheidsrisico’s van uw ICT
  • verbeterpunten op ICT-gebied.
  • inzicht in uw huidige ICT rendement

 

ICT scan aanvragen